BzV: Citytrips

In deze aflevering zijn alle boeren op citytrip. Wat eigenlijk meer ‘dorpjes en natuurgebiedentrip in de buurt van hun bedrijf’ kan heten. Waarbij zoveel mogelijk gebruik werd gemaakt van andere Nederlanders die daar een hotelletje of skischool hadden. Na de ongemakkelijke keuzemomenten-die-geen-echte-keuze-waren, blijft er her en der nog wat akelige spanning in de lucht hangen. Gelukkig hangt er bij anderen ook Liefde!

David

David heeft kriebels voor en nieuwsgierigheid naar de één, en voelt z’n eigen heel veilig bij de ander. Hij gaat puur op zijn gevoel af, en kiest – hoewel hij ze écht allebei súper leuk vindt – voor Mara. Hij legt meerdere keren aan haar uit dat dat is “omdat jij het snapt, begrijp je?”. Wat best een gekke vraag is voor iemand die het dus snapt, begrijp je?

In hun hotelletje, waar David met alle bagage alle trappen op en af moest voor ze hadden ontcijferd welke kamer voor hen was, dragen ze matching ochtendjassen terwijl ze in bed ontbijten. Volgende keer zien we ze in dezelfde bodywarmers!

Olke

Gevoelsmens Sandra is geblokkeerd, en besluit de nacht in een hotel door te brengen voor ze ‘de citytrip in gaat’. Olke is blij om haar weer te zien, schenkt koffie voor haar in, en vraagt haar ook wel even op de man af: zie je het wel écht zitten? Hij wil met zijn hart wel op citytrip, maar zij hoeft het niet te doen als het niet uit haar hart komt.

Sandra wil best mee, met al haar warme gevoelens voor als vrienden. Maar Olke wil geen vriend, hij wil een echte liefde! In cowboytown gaan ze lassowerpen en op een paard rijden. Alle Texanen blijven maar zeggen dat Texas geweldig is, en waar Olke de eerste afleveringen steeds vroeg of ze Texas wel zagen zitten, zei hij nu: ze moet eerst mij leuk vinden, en dan Texas. Helaas voor Olke lijkt ze het juist met de Texanen in de hotelbar goed te kunnen vinden, terwijl die arme Olke daarna in z’n eentje naar de suite met hottub mag. Het valt hem allemaal vies tegen, en dat begrijpen we helemaal. Sandra wekt niet heel erg de indruk dat ze ook maar open staat voor een poging doen om te ontdekken of ze haar gevoelens nog wat warmer kan krijgen. Ze ziet zichzelf nog altij wel in Texas wonen, maar dan wel met de barman.

Riks

Bij Riks en Marit is het andersom: Marit ziet het helemaal zitten, maar het lukt Riks maar niet om verliefd op haar te worden. Waar hij vorige week nog zei niet van haar wakker te liggen, kan hij er nu niet van slapen. Hij denkt niet dat hij zelf ooit in staat zal zijn handdoeken met rozenblaadjes in hartjesvormen op bedden te leggen, en benadrukt bij alles maar dat Marit geen verwachtingen moet hebben. Hoewel er niks mis met Marit is, vindt hij het toch knap lastig.

Niks mis, maar de verliefdheid mist

Nadat ze bij elke activiteit hebben geëvalueerd of dat romantisch was, moet Riks na het skieën met zijn stramme poten eerlijk zijn en toegeven: het gaat ‘m niet worden. Marit verdient beter, en dat vindt zij zelf ook maar toch is het wel erg jammer. Vinden wij ook, voor allebei.

Herman

De man constateerde dat er, omdat de meisjes van Herman allemaal met een goedkoop treinkaartje naar de boerderij kwamen,  nog ruim budget was voor Hermans stedentripje. Slapen in een chateau, eerst op de segway en daarna nog in een helikopter. Die segway was overigens geen succes, want ze willen het liefst hand in hand. Dat heb je met mensen, die, zeg maar, ook echt tegelijk, ehm, zeg maar, wakker waren.

Marc

Annekim en Marc gaan lekker kamperen in het Nationaal Park dat tussen hun huizen in ligt. Ze vermaken zich uitstekend, zowel in de tent als op de boot als in de luxe lodge. Ze voelen zich super fijn en vertrouwd bij elkaar, en wij vinden ze gewoon heel erg lief samen.

Ja Annekim, dat jij in Zambia woont zou niet zo handig zijn geweest als hij daar niet woonde

 

Over eerdere afleveringen Boer Zoekt Vrouw Internationaal 2016-2017

Logeerweek 6 – Niet kiezen
Logeerweek 5 –Prioriteiten

Logeerweek 4 – De strijd barst los

Logeerweek 3 – Keuzes

Logeerweek 2 – Niet te snel hechten

Logeerweek 1 – Koetjes en kalfjes
Dagdates

Speeddates
Brieven lezen: Een boot vol brieven
Voorstellen: Stuur een boer een brief

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *