De Team Confetti Agenda

Ik kon mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Toen ik de bestellingbevestigingsmail nog eens opzocht om te checken wanneer hij toch eindelijk bezorgd zou kunnen worden, zag ik dat ik mijn postcode verkeerd had ingevuld. Hoe het kan is me een raadsel, want hoewel alleen de letters zijn veranderd, deed ik een cijfer fout. Stom stom stom. En toen ik mailde kreeg ik de reactie dat ‘ie -helaas- al op de post was. Maar vandaag was hij er dan toch – met een herstelsticker van de post erop, en confetti in de envelop: de Team Confetti Agenda voor 2015.

2014-10-02 16.01.42

Zoals het hoort bladerde ik eerst naar de week van mijn verjaardag, die volgend jaar op een zondag valt. Er staat een superheldenkatje bij die week. Ik weet nu al: dat wordt leuk.

2014-10-02 16.02.32

Voor de mensen die weten dat ik sinds eeuwig trouw zweer aan de hema-agenda zal deze overstap een verrassing zijn. Maar in de hema-agenda staan geen foto’s van katten en ook geen fancy printjes (elke week een ander!) op de achtergrond. En ook niet een vakje waar je kunt opschrijven wat er mooi is of was die week, al is de kans groot dat ik het regelmatig ga vullen met to-do-lists. Als ik dan alles kan afstrepen is dat ook mooi. Al kan ik daar ook het vakje ‘notities’ voor gebruiken, superhandig.

2014-10-02 16.16.21

Zeg nou zelf: wil je liever weten wanneer alle leden van het koninklijk huis jarig zijn, of wanneer de finale van het songfestival is?
Ik bedoel maar. Je kan ‘m nog bestellen.

2014-10-02 17.27.29

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *