Ook zo’n iemand

Op zaterdag ga ik graag naar de markt. Lekker brood, groente en fruit halen voor de hele week. Ik weet precies voor wat ik bij welke kraam moet zijn, en kijk desondanks vaak toch ook even bij de concurrenten. Maar waar ik een hekel aan heb op de markt, en eigenlijk overal is: mensen met rollators, mensen die lopen met de fiets aan de hand, en mensen met kinderwagens. Die lui blokkeren hele paden, lopen over het algemeen tergend traag, en als ze voor een kraam staan kan ik niet zelf de lekkerste avocado uitzoeken. Dus wij kochten een draagzak.

Inmiddels kan ik niet alleen met kind in draagzak wandelen, maar ook stofzuigen, koken en naar de wc. Ik neem haar mee naar verjaardagen, de kroeg in, en zat zondag lekker met baby-in-zak op het terras. Maar naar de markt ga ik met de kinderwagen. Daar kunnen dan die kilo’s sinaasappels lekker in, want no way dat ik naast vijf kilo baby ook nog met boodschappen ga sjouwen. Ik ben nu al zo’n iemand waar ik zelf een hekel aan heb. Maar ik loop tenminste nog wel door.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *