Tri toch maar nie

Ik ging dus even een tijdje niet voetballen omdat het zomerstop was, en ook omdat ik ging trainen voor de triathlon. Zwemmen, fietsen, wisselen – elke training was leuk en ik keek uit naar 29 augustus. Maar in plaats van die dag mijn eerste 1/8e triathlon te doen, zit ik dan in Zürich. Ik had al besloten me af te melden, voor de andere plannen werden gemaakt. Niet omdat ik niet durfde, of niet wilde, maar omdat het me werd afgeraden. Zwemmen is prima, hardlopen kan wel, maar racefietsen en voetballen kan beter even niet.

Als alternatief ben ik zaterdagochtend naar zwangerschaps-bootcamp gegaan. De hele zondag had ik nog er nog plezier van, en ook gisteren was de spierpijn niet helemaal verdwenen. Vanavond weer!

 

9 reacties

  1. Sam zegt:

    Als dit niet de minst zoetsappige aankondiging ooit is dan weet ik het ook niet meer! En dat vind ik dus mooi. Buzz :)

    Tot snel koekie. Ooit doen we een marathon!

  2. GEFELICITEERD! (sorry, ik loop enorm achter met je stukjes lezen) Buzzmaster is een waanzinnige bijnaam. Maar pas op, straks kun je hem/haar niet meer anders noemen omdat je na negen maanden er helemaal aan gewend bent. Wij noemen onze kat Mo bijna nooit meer Mo, maar Murpy omdat zijn klaaglijke geluidjes zo klinken: ‘mrrrrrrrp’. Aan de andere kant, funky babynamen zijn helemaal in, niemand die er straks van opkijkt, van baby Buzzy. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *