Weekend

Wakker worden van Ockels die naast mijn kussen staat te spinnen en ongeduldige kopjes geeft. Ons rustig nog eens omdraaien, uitrekken en daarna ontbijten in bed. Geen stukadoor of tegelzetter die graag voor acht uur wil beginnen, wij hadden gisteren een dag weekend.

Pas aan het begin van de middag waren we in het huis. Kalme, kleine klusjes deden we: een plafondrandje plamuren, de slaapkamer voorstrijken, de keukenverlichting installeren. Dat laatste kon omdat de keuken er is! Ook werd zaterdag de badkamervloer volgelegd met de Portugese tegels die al maanden in ons hoofd zaten. Op de vloer zijn ze nog mooier.

Keuken

P1040266
De achterwand moet nog geverfd, de cv-ketel nog afgetimmerd en de afzuigkap nog verder gemonteerd. Oh ja, en de vloer wordt nog gelegd en de loodgieter en elektricien moeten de boel nog aansluiten. Maar verder: KLAAR!
P1040229
Special thanks aan mijn neefje Wessel voor het in elkaar zetten van de bovenste rij keukenkastjes vorige week.

Badkamer

P1040270
Ik ben heel gelukkig – die vier keer impregneren voor en na het voegen doe ik met liefde.
P1040273
Close-up omdat het kan.

Gang

P1040269
Kraaldelen geschuurd en in de grondverf, de vloer gaat er dus nog uit. De voordeur kan ook wel een likje verf gebruiken, dat valt nu ineens extra op…
gang
Reminder: zo was het eerst. Zie ook die plaat multiplex die tegen de voordeur was getimmerd zodat je de panelen niet meer kon zien.

Plafond woonkamer

P1040258
Vrijdag hebben mijn lief en schoonvader het plafond in de woonkamer gewit.
P1040259
Pas als je het randje ziet valt op hoe hard dat nodig was!

6 reacties

  1. Nikki zegt:

    Oh my, die badkamervloer! Ik ben verliefd! De rest ziet er ook al veelbelovend uit, veel gedaan zeg!

    Bij ons kwamen er ook mooie panelen onder een laag multiplex vandaan bij de achterdeur. Was in eerste instantie dolblij, maar na 3 uur schuren was de blijheid wat getemperd. Gelukkig zijn ze uiteindelijk erg mooi geworden ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *